Ramen en glaspartijen 

Reinigen van ramen en omlijstingen met osmosetechniek

Veel mensen vertrouwen op een professionele ruitenwasser om hun ramen te laten kuisen. Op die manier kan u er immers zeker van zijn dat uw ramen goed gekuist worden, zonder strepen.

 

Het reinigen van ramen kan zowel binnen en/of buiten, gelijkvloers en/of op hoogte. Bovendien zorgt Antwerp Window Cleaning er altijd voor dat de omlijstingen (aluminium, kunststof/pvc, hout) en vensterbanken mee gereinigd worden.
 

 

Afhankelijk van de te kuisen glaspartijen of ramen, wordt er samen besproken om handmatig te wassen of te wassen met osmosewater.

 

Osmosewater is water waarin alle nitraten, kalk,... uit verwijderd zijn, waardoor enkel water in zijn puurste vorm overblijft. Zo moeten we geen zeep gebruiken en kunnen de ramen ook zelf opdrogen, Wij nemen de klus rond ramen kuisen dus volledig voor onze rekening!
 

 

Als we u ramen komen kuisen denk er dan misschien ook eens aan om uw deuren en of poorten mee te laten opkuisen zo dat alles er proper en netjes uitziet. Wij van Antwerp Window Cleaning maken uw deuren en poorten met veel zorg schoon!

 

U kan de werken eenmalig of met een vaste frequentie laten uitvoeren. Indien u kiest voor een vaste frequentie kan er voor het hele jaar een afspraak worden ingepland, zodat u niet steeds opnieuw een afspraak hoeft te maken.